Apie EIT FOOD mokymų savaitę
Tai keturių internetinių seminarų ciklas, skirtas visiems, norintiems praplėsti savo žinias apie žemės ūkio ir maisto sektorių bei tvarią maisto vertės grandinę. Visi seminarai yra nemokami, tačiau būtina išankstinė registracija.
Po EIT FOOD mokymų savaitės būsite įgiję žinių apie tvarias maisto vertės grandines, būtinus jų įgyvendinimą, teikiamą naudą, atveriamas galimybes bei kylančius iššūkius. Visi internetiniai seminarai truks po valandą, o juos ves skirtingi savo sričių profesionalai.
Internetiniai seminarai vyks lietuvių kalba. Juos išklausiusiems dalyviams bus įteikti skaitmeninių inovacijų centro „AgriFood Lithuania DIH“ išduodami seminarų ciklo išklausymo pažymėjimai.
Pažymėjimai bus įteikti jei:
- Dalyvausite bent 3 iš 4 internetinių seminarų.
- Užpildysite žinių nustatymo lygio apklausą prieš seminarų ciklą.
- Užpildysite anketą, patikrinančią Jūsų įgytas žinias EIT FOOD mokymų savaitės metu.
- Aktyviai dalyvausite momentinėse apklausose, kurios bus vykdomos internetinių seminarų metu naudojantis „Kahoot“ platforma.
Lektoriai
Aušra Žliobaitė
Žemės ūkio rūmų Kooperacijos ir teisės skyriaus vedėja
Programa
Lapkričio 15 d. - 10 val.
Tvarios maisto grandinės finansavimo perspektyvos
Gediminas Liaudanskas
(UAB „Investra“ direktorius)
Lapkričio 16 d. - 10 val.
Trumposios maisto tiekimo grandinės: kas tai yra?
prof. dr. Vilma Atkočiūnienė
(Vytauto Didžiojo universitetas)
Lapkričio 17 d. - 10 val.
Maisto švaistymas: nuo ūkio iki stalo
Aida Matulevičiūtė – Čepukaitė
(„HBH Vilnius“ savininkė, Lietuvos vyriausių virėjų ir konditerių asociacijos tarybos narė)
Lapkričio 18 d. - 10 val.
Kaip ūkininkų kooperacija gali padėti didinti tvarios maisto grandinės efektyvumą?
Aušra Žliobaitė
Žemės ūkio rūmų Kooperacijos ir teisės skyriaus vedėja